Τεχνικός έλεγχος οικοπέδου

cof

Επειδή πρέπει να είστε βέβαιοι για την αγορά σας, αναλαμβάνουμε τον τεχνικό έλεγχο του οικοπέδου που επιθυμείτε να αποκτήσετε.

Περισσότερα

Eπιπλωμένη τουριστική κατοικία ή έπαυλη-Σήμα ΕΟΤ

Σήμα ΕΟΤ για επιπλωμένη τουριστική κατοικία

Αξιοποιήστε την ιδιοκτησία σας και αποκτήστε ένα σημαντικό εισόδημα μετατρέποντάς τη σε τουριστική επιπλωμένη κατοικία. Άμεση έκδοση σήματος ΕΟΤ

Περισσότερα

Ηλεκτρονική ταυτότητα κτιρίων

Ηλεκτρονική ταυτότητα κτιρίου

Θα αρχίσει μόλις ολοκληρωθεί η απαραίτητη νομοθεσία η εφαρμογή της ηλεκτρονικής ταυτότητας κτιρίων. Επικοινωνήστε μαζί μας για τη συμπλήρωση της ηλεκτρονικής ταυτότητας του δικού σας ακινήτου.

Περισσότερα

Οικοδομικές Άδειες (Άδειες δόμησης)

Oikodomikes_adeies

Είτε πρόκειται για μια κατοικία, είτε για ένα συγκρότημα γραφείων - καταστημάτων, είτε για ένα κτίριο ειδικής χρήσης, έχουμε τη λύση.

Περισσότερα

Βιομηχανική πυρασφάλεια

Βιομηχανική Πυρασφάλεια

Επιτυγχάνουμε την ουσιαστική προστασία της επιχείρησής σας, με χρήση καινοτόμων τεχνολογιών.

Περισσότερα

Τακτοποίηση Αυθαιρέτων

Taktopoihsh_authairetwn

Για κάθε ακίνητο που υπάγεται στο Ν. 4495/2017, παραμένουμε συνεπείς στη δέσμευση για κατοχύρωση της περιουσίας σας. Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 9763934 για μια λεπτομερή ενημέρωση.

Περισσότερα

Άδειες Λειτουργίας

dreamstime_s_9030144

Ένα συνεργείο αυτοκινήτων, ένα μηχανουργείο, ένα στεγνοκαθαριστήριο, μια βιοτεχνική - βιομηχανική μονάδα, ένας φούρνος, είναι μερικές μόνο από τις δραστηριότητες που απαιτούν άδεια εγκατάστασης και λειτουργίας.

Περισσότερα

Περιβαλλοντικές Μελέτες

dreamstime_xs_12873169

Η περιβαλλοντική αδειοδότηση παραγωγικών μονάδων και τεχνικών έργων είναι η κύρια ενασχόληση του τμήματος περιβαλλοντικών μελετών μας.

Περισσότερα